KESKİN İBNİ SİNA MTAL 2023-2024 YILI

2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI SINAV TARİHLERİ BELLİ OLMUŞTUR.

Mrt

‘’Dilimizin Zenginlikleri Projesi’’ kapsamında okulumuzda 01.03.2024 tarihinde Edebiyat ve İzdiham dergisi söyleşisi düzenlenmiştir.Değerli katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Muslu’ya,şube müdürlerimiz Hacer Gündeş ve Cebrail Baran’a,kıymetli okul müdürlerimize ve İzdiham dergisi genel koordinatörü Çiğdem Yazıcı’ya teşekkür ederiz.

Mrt

28.02.2024 tarihinde Kırıkkale Valiliği konferans salonunda İstiklal Marşı okuma yarışmasında okulumuzu, öğrencimiz Mustafa Yılmaz en güzel şekilde temsil etmiştir.Sonuçlar önümüzdeki hafta açıklanacaktır. Elde edeceği başarı ne olursa olsun bugünki özverisi ve gayreti gerçekten takdire şayandı. Emeklerinden dolayı öğrencimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Şubat ayı değeri “sabır” konusunda pano hazırlandı ve Ekim ayı değeri edep saygı nezaket konusunda öğrencilere video izletildi

Mrt

Değerler kulübün bu ay ki konusu Sabır ile ilgili sunum ve bilmece etkinliği yapıldı.

Mrt

Çedes Projesi ve Değerler kulübü “Yardımseverlik ve Merhamet” konulu topluma hizmet uygulaması kapsamında 27.02.2024 Salı günü Keskin’de yardıma muhtaç 3 aile için kulüp danışman öğretmenleri ve kulüp öğrencileri toplanan yardımlarla alışveriş yaptı ve bu yardımları ailelere ulaştırdı. Maddi manevi emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Şbt

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI  (İOKBS) HAKKINDA

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu yapılmıştır.Hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor,yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ock

11 ocak 2024 tarihinde okulumuz öğrencilerine konferans salonunda Keskin Meslek Yüksek okulu öğretim görevlisi akademisyen Yusuf KARADERE hocamız tarafından Bilinçli internet ve sosyal medya kullanımı konulu seminer düzenlenmiştir.

Öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen konferans ile ögrencilerimiz sosyal medya ve internet kullanımı ile bilgiler verilmiş ve konferans sonunda soru cevap şeklinde devam eden eğitimle öğrencilerimizin daha duyarlı olmaları hususunda gerekli eğitim verilmiştir.

KeskinMeslek Yüksek okulu öğretim görevlisi akademisyen Yusuf KARADERE hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

11-A Hemşire yardımcılığı mesleki temel uygulamalar dersi bilgi yarışması  yapıldı.

Ock

Okulumuz Youtube kanalı açılmıştır.

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz Melike Yıldırım tarafından 12.sınıf öğrencilerimize Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS), Polis meslek yüksekokulları( PMYO), üniversite sınav sistemi hakkında bilgilendirme rehberliği faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Ara

10. sınıf Hemşire Yardımcılığı sınıfı ile Temel Mesleki Uygulamaları derslerimizi okul atölyelerimizde uygulamalı olarak işliyoruz.

KESKİN İBNİ SİNA MTAL

1. DÖNEM 2. ORTAK YAZILI SINAV TARİHLERİ 2023-2024 YILI BELLİ OLMUŞTUR.

Sınavlar 25 Aralık 2023 Pazartesi günü itibariyle başlayacaktır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Çedes projesi kapsamında ayın konusu sorumluluk ve özdenetim ile ilgili okulumuzda pano hazırlandı.