Kas

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE KESKİN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAHÇESİNE FİDANLAR DİKTİK.

Kas

OKULUMUZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASINA KATILDI.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZLE KESKİN CUMHURİYET MEYDANINDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ PROVASINA KATILDIK.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET 1500 METRE KOŞU YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ BERAT HAYDAR SİNGER 1. OLMUŞTUR. KENDİSİNİ VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ KÜRŞAD TÜRKEKUL'U TEBRİK EDİYORUZ.

Ekm

Öğrencilerimiz Yazım Kuralları ile İlgili Pano Çalışması Yaptılar.

Tem

Milli Eğitim Müdürlüğümüz Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı ve Sosyal Okul Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi.Valilik Konferans Salonunda düzenlenen programa Valimiz Yunus Sezer, Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi, Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimiz, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.Toplantının ardından Sosyal Okul Projesi  neticesinde dereceye giren okullarımıza Valimiz Sezer tarafından  sosyal okul beratı ve plaketleri takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimi ile ödül töreni sona erdi. Okulumuzda Sosyal Okul Projesi kapsamında il 3. olmuş ve valimiz Yunus SEZER tarafından sosyal okul beratı ve plaketi müdürümüz Harun BAHÇEPINAR'a takdim edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

SOSYAL OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ İLK ONA GİRMİŞ VE SAHA ZİYARETİNE KALMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TÜBİTAK AÇILIŞINA MÜDÜR YARDIMCIMIZ MURAT ULUGÜLER EŞLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ KATILDI. ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AYNI ZAMANDA BİZİM KARDEŞ LİSEMİZ.

May

19 MAYIS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZ "SAMSUN´DAN İZMİR´E; OLMAK YA DA OLMAMAK" ADLI TİYATROYU SERGİLEDİ.

May

19 MAYIS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA FUTSAL TURNUVASINDA 1. OLAN TAKIMIMIZI, VOLEYBOL ERKEK TURNUVASINDA 3. OLAN TAKIMIMIZI, ŞİİR YARIŞMASINDA 1. OLAN MÜKREMİN DEMİR´İ, KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA 2. OLAN ELİF BOZOĞLU´NU TEBRİK EDİYORUZ.

May

HEMŞİRELER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ ZİYARET EDİLDİ. OKUL MÜDÜRÜMÜZ HARUN BAHÇEPINAR VE ÖĞRETMENLERİMİZ MUSTAFA ARI, AYGÜL KORHAN STAJ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE HEMŞİRELERE ÇİÇEK VERDİ.

May

Okulumuzda Tübitak 4006 Bilim Fuarı açıldı. Açılışa ilçe milli eğitim müdürümüz Hasan KÖKREK, Şube müdürümüz Hüseyin KILIÇDAĞI, ilçe protokolü, ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı okul ve kurum müdürlerimiz, okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Okul Müdürümüz Harun BAHÇEPINAR´IN açılış konuşmasının ardından ilçe müftümüz Selami AYKUL dua etti. İlçe milli eğitim müdürümüz Hasan KÖKREK ve ilçe protokolü tarafından kurdelenin kesilmesiyle açılış gerçekleştirildi. Başta sayın Müdrümüz Harun BAHÇEPINAR´a, proje yürütücümüz Esra OKUR´a, okulumuz idarecilerine, okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerimize emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Nis

KİCK BOKS AVRUPA 2. OLARAK GÜMÜŞ MADALYA KAZANAN ÖĞRENCİMİZ ALİYE DİRİCAN YEREL BASINDA GAZETE HABERLERİNDE YER ALDI

Nis

ULUSLARARASI KİCK BOKS ŞAMPİYONASINDA AVRUPA 2. OLAN ALİYE DİRİCAN´A KAYMAKAM MUAMMER KÖKEN VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HASAN KÖKREK HEDİYESİNİ TAKDİM ETTİ VE ÖĞRENCİMİZE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ.