May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sportif Faaliyetleri kapsamında ilçemizde düzenlenen Kızlar Voleybol turnuvasında okul takımımız ilçe ikincisi olmuştur.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sportif Faaliyetleri kapsamında ilçemizde düzenlenen Erkekler Voleybol turnuvasında okul takımımız ilçe üçüncüsü olmuştur.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sportif Faaliyetleri kapsamında ilçemizde düzenlenen Kızlar Bocce turnuvasında okul takımımız ilçe üçüncüsü olmuştur.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sportif Faaliyetleri kapsamında ilçemizde düzenlenen Kızlar Masa Tenisi turnuvasında öğrencimiz Gülüşan Çakir ilçe birincisi olmuştur.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sportif Faaliyetleri kapsamında ilçemizde düzenlenen Erkekler Masa Tenisi turnuvasında öğrencimiz Adnan Yönter ilçe üçüncüsü olmuştur.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sportif Faaliyetleri kapsamında ilçemizde düzenlenen Atletizm 100m Koşu Yarışmasında  Erkekler Kategorisinde öğrencimiz Zeynel Acun ilçe birincisi, Kızlar Kategorisinde öğrencimiz Sıla Zöngür ilçe üçüncüsü olmuştur.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sportif Faaliyetleri kapsamında ilçemizde düzenlenen Kızlar Satranç turnuvasında öğrencilerimiz Büşra Yücel ilçe ikincisi,  Dilek Ceyhan ilçe üçüncüsü olmuştur.

May

Anneler gününün anlam ve önemini öğrencilerimizin benimsemesi için okul panosu hazırlandı.

May

12 Mayıs 2023 tarihinde Trafik ve ilk yardım haftası etkinlikleri kapsamında kulüp ogremcilerimiz tarafından okulumuz ögrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla konferans salonunda farkındalık eğitimi semineri verildi.

May

19 Mayıs 2023 Cuma günü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Keskin Atatürk Stadyumu'nda sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim müdürümüz, okul müdürleri ile protokolde bulunan değerli katılımcılar ile öğretmen, öğrenciler ve tüm Keskin halkının büyük bir katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Türk Kurtuluş Savaşı'nın meş'alesinin yakıldığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı ruhuna yakışan bir  şekilde kutladık. Program tek kelimeyle harikaydı. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi en kalbi duygularımla  tebrik ediyorum. İyi ki varsınız . Ellerinize ve emeklerinize sağlık...Okul Müdürü Harun BAHÇEPINAR

May

18 Mayıs 2023 Perşembe günü okulumuz 10A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı "Şair Evlenmesi" adlı tiyatro eseri, öğrencilerin tiyatroyu sevmesi ve güzel vakit geçirmek için okulumuz konferans salonunda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla icra edilmiştir. Hazırlayan ve katılan, izleyen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 11-A sınıfı ögrencilerinden Hatice Tulpar, Asude Tulpar, Semanur Kavlaklı, Fatmanur Kaplan, Dilara Yurttaş,  Rana Tokay 5 Mayıs tarihinde okul kütüphanesini düzenlemek amacıyla çalışma yapmışlardır. Öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Davranışsal Bağımlılıklar İle Mücadele Seferberlik Çalışmaları Kapsamında İlimiz

genelinde faaliyetler yapılması planlanmaktadır.

Bu nedenle Müdürlüğümüze bağlı tüm okullarımızdaki öğretmen, öğrenci ve

ebeveynlere yönelik;

adresinde yer alan kaynaklar referans alınarak, eğitimler verilmesi, farkındalık

etkinlikleri aşağıda linkte belirtilmiş olup iligli etkinliklerin öğretmen, öğrenci ve

velilerimizce okunması gereklidir.

Mrt

18 Mart Deniz Muharebesi ve Zaferi; Birleşik Filo için hazin, Boğaz'ın savunucusu Türkler içinse övünç ve gurur ile anımsanacak birçok olayın cereyan ettiği bir muharebe olmuştur. O gün, burada yaşanan kahramanlıklar, fedakarlıklar menkıbesel nitelikler kazanarak, zenginleşerek, efsaneleşerek bugünlere gelmiştir.

Her ne kadar 18 Mart Deniz Muharebesi olarak anılsa da aslında bugün taraflardan yalnızca biri deniz kuvvetiydi. Cevat Paşa Komutasındaki Çanakkale Boğazı ve çevresinin savunmasından sorumlu Müstahkem Mevkiinin emrindeki kuvvetler 2. Ağır Topçu Tugayı ile Erenköy Ağır Topçu Bölge Komutanlığı ve 9. İle 11. Piyade Tümenleri olup, 3. Kolordu kuruluşunda yer alsa da Eceabat'ta genel ihtiyatta bulunan Kurmay Yarbay Mustafa Kemal komutasındaki 19. Tümen'e de emir verme yetkisindeydi. Komutanlığın en güçlü topları 16.900 ve 14800 metre menzilli olan 355/35 ve 240/35'lik toplardı. Bunlardan da altı tane 355/35 (2 tanesi Anadolu Hamidiye, 2 tanesi Çimenlik ve 2 tanesi Rumeli Hamidiye'de olmak üzere) ve 17 tane 240/35 vardı. Diğerleri yirmi ikilikti ve menzilleri 7.000-8.000 metre idi.

Ock

Okulumuzda 1. dönem kitap  okuma  alışkanlığının yaygınlaştırılması amacıyla yapılan değerlendirmeler sonucunda 9/A sınıfından İbrahİm KARAMANLI ve 10/A sınıfından Rümeysa Gül DOLUAY öğrencilerimize en çok sayıda kitabı okudukları için hediye verilmiştir. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.